We ontzien natuurlijke hulpbronnen:
Poetsch gaat verantwoord om met natuurlijke hulpbronnen. Restanten uit het productieproces worden niet achteloos weggegooid, maar gerecycled en opnieuw als grondstof gebruikt.
We zijn voor u onderweg:
Eigen vrachtwagens met kraaninstallaties staan garant voor stipte leveringen; direct op de bouwplaats of in uw eigen depot.
We combineren voor u:
Om ervoor te zorgen dat u zonder tijdverlies kunt doorwerken op uw bouwplaats, delen we de lading precies volgens uw wensen en verwerkingsvolgorde in.
We leveren maatwerk:
Wij verzorgen maatwerkoplossingen voor u. Neemt u contact met ons op en wij ontwikkelen voor uw specifieke vraag in korte tijd een concurrerende en praktijkgerichte oplossing.
Onze partners: vakhandels in bouwmaterialen
Wilt u graag weten waar u de producten van POETSCH kunt kopen? Wij geven u graag een overzicht van vakhandels in bouwmaterialen in uw omgeving. Een telefoontje is voldoende of klik hier.
Bewuste verpakkingen
Uit respect voor de natuur zijn onze verpakkingen enkel gemaakt van milieuvriendelijke en recyclebare materialen.
Infomateriall
In onze (Duitstalige) brochures Wegenbouw-programma, Huis en Tuin en Straten en pleinen kunt u alles nalezen over onze producten. U kunt ze via deze website downloaden of een gedrukt exemplaar bij ons aanvragen.