POETSCH Kwaliteit

Kwaliteit die dubbel wordt gecheckt.


Betonstenen lijken op het eerste oog hetzelfde, maar variŽren vaak in kwaliteit. Omdat productiekwaliteit leidt tot productkwaliteit, worden uitstraling en levensduur positief beÔnvloed.

Hypermoderne productietechnieken en een zelf ontwikkeld en gepatenteerd procťdť staan bij Poetsch garant voor hoogwaardige producten met een constante kwaliteit.

Wij hebben wij onze kwaliteitscontrole systematisch ontwikkeld en uitgebreid. Van grondstoffen tot eindproduct worden alle componenten permanent gecontroleerd en in ons laboratorium geanalyseerd. Ons kwaliteitskeurmerk hebben wij verkregen na de regelmatige, externe controles van onze producten door het Duitse keuringsinstituut GŁteschutz Betonstein e.V..

Bovendien controleert het Nederlandse keuringsinstituut KIWA ons fabricageproces en draagt het merendeel van onze producten het KOMO-certificaat met nummer K 21003. De milieukeur van onze producten is vastgelegd in het NL-BSB-certificaat K 20965. Vanzelfsprekend voldoen wij tevens aan de eisen die voortvloeien uit de nieuwe EU-normen.