U kunt op ons bouwen.


Al meer dan 60 jaar produceren wij hoogwaardige betonstenen Ė en onze klanten kunnen letterlijk bouwen op deze jarenlange schat aan ervaring.

In de loop der tijd hebben wij een uitgebreid programma van producten ontwikkeld, dat wordt gecompleteerd door een grote diversiteit aan speciale uitvoeringen. Onze ideeŽn en innovatieve producten worden veelvuldig toegepast in bestratingen en bieden talloze mogelijkheden om deze op een aantrekkelijke wijze vorm te geven. Onze clientŤle bevindt zich niet alleen in het Duitse Nordrhein-Westfalen, maar ook in Nederland en BelgiŽ.

Gelijktijdig aan de nieuwbouw van ons hoofdkantoor in 2003 hebben wij talloze innovatieve ideeŽn gerealiseerd. Zoals een overkapping voor stratenmakers en landschapsarchitecten en onze expositie waarin verkeerssystemen, voorbeelden van bestratingen en uitgebreide vormgevingselementen op een natuurgetrouwe wijze worden gepresenteerd.

Eveneens nieuw is onze meer dan 2.000 vierkante meter grote modeltuin waarin particulieren praktische toepassingen vinden voor hun huis en tuin. Naast ideeŽn en voorbeelden van onze collectie straatklinkers met aanvullende accessoires geeft de modeltuin een overzicht van ons omvangrijke assortiment beton- en natuursteentegels.