LAAT U INSPIREREN!   

En maak uw buitenleven een stuk aangenamer

Wij helpen u daarbij met smaakvolle betonklinkers en -tegels uit ons uitgebreide assortiment. Voor uw tuin en de ruimten rond uw huis hebben we een enorme keuze uit hoogwaardige klinkers en tegels in beton- en natuursteen. Voor uw tuininrichting hebben wij bovendien palissades, trappen, stapelstenen, kiezel, zwerfkeien en een uitgebreid assortiment van natuurstenen bestrating in klein formaat en inrichtingselementen.
Maak in onze modeltuin van meer dan 2.000 vierkante meter grootte kennis met de ongekende mogelijkheden voor al uw buitenruimtes.

BestratingWilt u een inrit, entreepartij of terras? Een tuinpad of zithoek? Modern of juist rustiek? Bij ons vindt u altijd de juiste oplossing.

Natuurstenen klinkersNatuursteen heeft een lange levensduur, is ecologisch verantwoord en gemakkelijk in onderhoud.

TerrastegelsOnze grote keuze in verschillende oppervlakken en formaten biedt uw individuele vormgeving nagenoeg onbegrensde mogelijkheden.

Grootformaat tegelsGrootformaat tegels vormen het ideale antwoord op de hedendaagse inrichting van paden, terrassen en de individuele oplossing van architectonische vormgevingsvraagstukken.

Natuurstenen tegelsOns assortiment omvat natuurstenen tegels in talloze materialen en formaten, zo als bijvoorbeeld in blauwsteen, kalksteen, graniet, basalt, grauwacke, porfier, etc.

Muren en steenkorvenOnze muren en steenkorven zijn een blikvanger van de eerste orde.

Zelf vormgevenMaak van de mogelijkheden gebruik om uw tuin volledig naar eigen inzicht en smaak vorm te geven.