Klinkerprogramma

IdeeŽn krijgen vorm.

Met het gamma betonklinkers van POETSCH kunnen de meest diverse vormgevingswensen worden gerealiseerd.

Rustiek, elegant, modern, waterdoorlatend of inzaaibaar met gras: de betonklinkers van POETSCH zijn het antwoord op alle wensen. De combinatie van verschillende klinkers en vormen leidt tot individuele en opmerkelijke resultaten die de omliggende architectuur op een bijzondere manier versterken. Cirkels, omlijstingen en overgangen zijn met de betonklinkers van POETSCH net zo gemakkelijk te realiseren als rechthoekige oppervlakken, straten, wegen en pleinen.

De betonklinkers van POETSCH voldoen aan de allerhoogste kwaliteitseisen, kunnen snel en gemakkelijk worden gelegd, zijn uitermate slijtvast, beststand tegen vorst en dooizout, en geschikt om zware verkeersbelastingen te weerstaan.

De betonklinkers en -tegels van POETSCH zijn verkrijgbaar in een standaardhoogte van 8 cm. Sommige producten zijn eveneens verkrijgbaar in een hoogte van 6, 10, 12, 14 en 18 cm.

We staan steeds open voor suggesties: als partner van creatieve architecten produceert POETSCH vanaf een bepaalde minimumafname tevens afwerkingen, formaten en hoogten op maat. Neem contact met ons op voor de inspirerende mogelijkheden.