PROTETTO: Seriematig ingebouwde bescherming


POETSCH PROTETTO oppervlaktebescherming is niet te vergelijken met traditionele of andere impregneringen omdat zij al tijdens de productie een vast bestanddeel is van het POETSCH-productieproces en onlosmakelijk verbonden blijft met het product.

Op met PROTETTO beschermde oppervlakken kunnen verontreinigingen minder goed hechten en zij kunnen gemakkelijk met water en een geschikt reinigingsmiddel worden verwijderd.

POETSCH PROTETTO is verkrijgbaar in een reeks van drie beschermingsfactoren:


PROTETTO: Veredelt het plaveisel op duurzame wijze en beschermt het oppervlak. Vuil, vlekken en water kunnen nauwelijks indringen en uitslag wordt gereduceerd. Reiniging is eenvoudiger en de onderhoudsintervallen kunnen worden verlengd.


PROTETTO S: De intensieve bescherming met langdurige werking. Aanvullend op de PROTETTO oppervlaktebescherming worden stenen door een extra impregnering bovendien beschermd tegen groene aanslag en de witte doorslag uit metselwerk wordt geminimaliseerd.


PROTETTO PLUS: De transparante, hoogwaardige en weersbestendige coating die duurzaam verbonden is met de steen. In additioneel met PROTETTO PLUS beschermde oppervlakken kunnen vetten, oliŽn en andere vloeistoffen niet direct indringen en derhalve tijdig worden verwijderd. Bij levering hebben de oppervlakken een lichtglanzend effect dat na verloop van tijd afneemt door natuurlijke verwering waardoor de stenen gaandeweg een tijdloos en fraai patina krijgen.